HTML

B@sszuskulcs

Ami érdekel, ami bosszant, ami annyira, nem, vagy csak érzések szavakban, vagy csak unalom karakterekben, én és a világ, a világ és én, és még sorolhatnám, de már így is elvettem a kedved az olvasástól kedves idegen.... :D Tsók

sorozatképek hanggal

erotikus fotó szex nékű?

basszuskulcs 2009.01.19. 19:51

 Írok, mert írni jó, a téma tömény erotika, leginkább hölgyeknek, de a férfiak is élvezni fogják. Keresek az irka-firka mellé hölgyeket, urakat, párokat, hogy a társam képeket készítsen róluk. Művész fotók lesznek, erotikus pózokban, semmi szex. Én kis naív azt hittem, hogy ha csak erotikus, akkor az nem pornó... Tévedtem...

Egy adott közösségi portálon intézem az ügyeim, mert ott ugye elég nyitottak az emberek az ilyesmire, csak, arról nincs elképzelésük sok esetben, hogy mi a külömbség az erotika és a pornó között és ilyenkor megkapom a nagy inteligenciával felruházott kérdéseket:

Szex nem lesz? - nem

Ruha nélkül? - igen

Egyedül? - nem, egy hölgy társaságában

Szex nem lesz? - NEEEEM

Ezzel még nincs is gond. Vannak kifejezetten ígéretes testek köztük, kíváncsi érdeklődők, akikkel csodás lesz együtt dolgozni, de mire eljutok hozzájuk már legszivesebben felszabdalnám az ereim.

A kedvencem, mikor nem érdekli a fotózás, de simán kiverné kamera előtt, ez nagyon bájos, de rohadtul nem érdekel egy hokizó pasi!

Ma belefutottam egy nagyon édes párba, ezer éve vannak már együtt, ők is szoktak játszásiból fotókat készíteni, és bájosan megkérdezte, hogy mi lesz akkor, ha nagyon felizgulnak fotózás közben? Mondtam magatokra hagyunk titeket! :D

Nagyon édes volt, a világ hálón keresztül majd meg zabáltam a csajszit! Hol van a többi ilyen bájos ember? Tessék nekem integetni!

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://jekaizmus.blog.hu/api/trackback/id/tr73889379

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Christina Blake 2009.01.19. 21:17:38

.....ja,és ,ha nagyon bekattannak,téged fotóznak egymással...:-))))))))))
süti beállítások módosítása