HTML

B@sszuskulcs

Ami érdekel, ami bosszant, ami annyira, nem, vagy csak érzések szavakban, vagy csak unalom karakterekben, én és a világ, a világ és én, és még sorolhatnám, de már így is elvettem a kedved az olvasástól kedves idegen.... :D Tsók

sorozatképek hanggal

mennyire lehet tapló egy pasi?

basszuskulcs 2009.01.27. 00:10

Az a tahópalánta szerencséje, hogy nem az én exem, mert ha az enyém lenne, már előzetesben lennék súlyos testi sértés miatt.

Szóval van egy nagyon tüneményes barátnőm, nevezzük őt mondjuk Kankalinnak, (Margaréta után szabadon).

Kankalin, mivel rendes leányzó, így szerelme megingása idején nem ment tévútra, így fair play néven a könnyed kis kapcsolat pihi után kimondta tahómanónak, hogy nem boldog és búcsúzzanak el szépen. Néhány nappal később kicsit összetörve, de mégis életrevalóan megjelent a munkahelyén, tartotta a kapcsolatot a barátaival, hiszen az élet megy tovább. Majd elkezdtek változni a dolgok. Tahómanó előbb zaklató jelleget öltött, majd egy hétvégi találkozás után, mikor is nem sikerült átíratni a közös előfizetésen lévő mobil készüléket egy kedves mail fogadta reggel bájos notebook-ja képernyőjén az én Kankalinomat...

Szia!

Lopás alapos gyanujával feljelentettelek, ill letíltattam az előfizetésed. Ha 72 órán belül visszakapom a telefont, visszavonom a feljelentést és visszaállíttatom az előfizetést.

Szánalmas, botrányos és még sorolhatnám. Mióta szokás ajándékot rendőri segítséggel visszaszerezni, talán ha felcsapnám a szótárt és a szánalmas vagy a tahó szavaknál, akkor tahómanó képe vigyorogna vissza rám?

 

Hol vannak a pasik, akik még urak voltak, végleg kihaltak és nem maradt más, csak ezek a szánalmas pisisek, akik ettől élveznek el? De most egészen komolyan mikor lettek ennyire korcsok? 

 

Christina Blake

 

 

  és én még mindig várjuk az igazi férfiakat, ha előkerültök integessetek! :D

 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://jekaizmus.blog.hu/api/trackback/id/tr24905190

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bunnysutra · http://hokisasszony.blogspot.com 2009.02.04. 15:31:09

Hol lakik a fickó? Megyünk egypáran és egy új arcok kalapácsolunk a régi helyére. Mit szólsz? Egyébként, ha a telefon közös néven van, az övé is, semmi gond, nem tartoztathatják le, csak hívja fel a rendőrséget, hogy Kankalinka kisasszony, az adott telefon MÁSIK tulajdonosa, meg van a készülék... majd nyújtson be egy pert az ember ellen. Kell ügyvéd? Ismerek egy párat. Kell a kapcsolat? ^_^

oO_Oo 2009.02.26. 21:10:26

Nem mondom, hogy a pasi ártatlan, de azért valahogy nem bízom abban, hogy Kankalin egy frissen szabadult zárdaszűz ... vagy csak túl paranoid vagyok? :)
süti beállítások módosítása